LasyDay!

När man jobbar frilands så ser ju de flesta dagar och veckor väldigt olika ut, ena stunden jobbar man gärnet och andra har man ångest för man inte vet hur man jobbar nästa månad, något jag vant mig til-och som är en hatkärlek! Oavsett så älskar jag att ha perioder men mer jobb och vissa med mindre, idag tog jag en lite dayoff och va på hudbehandling hos min fina kompis Tone! Hon har ställe på Fornebu som jag tipsar er alla att besöka! Ringen Hudpleie heter stället! När vi var klara så myste vi med lång lunch på Sjöfartshavna som är en lokalresturang där ute vid vattnet och jättemysigt! Idag var der lite molnigt  men statsar på sol när jag ska dit nästa gång!

  
img_0144

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s