Knut Gadd klockor till middag..

Här om kvällen hade jag så tur att bli inbjuden på middag på Palmen/Grand Hotel och titta på en nytt svenskt klockmärke, Knut Gadd! I mitten på maj kommer klockorna till norska butiker men de finns redan i Sverige och jag gillar de jättemycket!, väldigt fin form på de så de blir lite retro och påminner mig om min farfar! Klockälskare som man är var det inte svårt att falla för dessa! Några i damekollektionen har rosebelagt stål och vit urtavla, men personligen är herrklockor min favortiter, jag har nog bara herrklockor hemme om jag tänker efter! Har ni några favortit eller drömklockor?

   

    
    
  Knut själv som var där för att presentera sina klockor! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s