Lunch med fina vänner!

  Idag var jag på lunch me några av de finaste folken jag känner!Kaja, Liv och Lise- och Tiva såklart! Mina gammla lärare som senare blev kollegor och som nu är min vänner från Imageakademiet. Vi pratade gammla minnen och skrattade massa just så som man vill att en bra lunch ska va! Man saknar fina kolleger att sitta och skvallra med ibland när man jobbar som jag gör. Bra start på lördagen med andra ord, soligt och  härligt, snart dags att svida om för ikväll blir det födelsedagskalas för Nina!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s