Love Zara!


En av mina favoriter när der kommer till kjedjor här i Norge är helt klart Zara! Jag kan vara lite schizofren i min klädstil då det är så mycket som jag gillar så det beror nog mest på dagsformen, så blir alltså mycket blandat hemma i garderoben. Allafall Zara har ju lite av allt och nu i vår finns det sååå massa fint! Kollade på websidan isamband men en plocksida jag håller på med till ett jobb och fastnade för dessa plagg, alla e olika men ändå lika. Lätta att styla, klassiska snitt och fina färger! Kanske man ska klicka hem?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s