I Form Loppet!

Herregud tiden går så fort så snart är det dags att springa I Form loppet igen! Min lillasyster kommer hit och ska vara med så blir en kul helg. Dessutom är vi fler med i Team Jarebrink så ser fram emot detta! Ungefär ett år sedan sist, förra året hade jag inte tränat nått innan men lyckades ta mig fram ok på de 5 km som vi sprang(joggade) och detsamma gäller i år – alltså inte tränat nått! Hade hoppats på jag skulle ha kommit gång lite mer med löpning en eftersom jag var sååå taggad efter loppet i fjol, men nej ingen löpning har det blivit. Nu är de ca en månad kvar då MÅSTE komma igång, men e ju så lätt att skjuta på saker och ting men ikväll ska jag fasen få det till! Nån av er som har motivations tips?!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s