Sköna Söndag!

Regnet smattrar mot rutan och det passar mig helt perfekt idag. Första lediga dagen på ett tag och planen om att ligga på soffan och kolla på HBO går ju så mycket lättare när det är dåligt väder! Just nu är det andra säsongen på The Affair som håller mig fast och har just avslutat femte säsongen av Girls, nån som vet om det kommer mer där?! Men jag har alla fall fått till en pw men Jocke mellan regnskurarna, köpte ett par nya springskor i veckan som jag måste gå in innan lördag då jag ska springa, men har redan fått skavsår, tips på hur jag löser detta? Här är lite av dagarna som gått, har varit lite dålig update här men så blir det när det går i ett..

Vi har haft 17:e Maj!


Jag har haftshopping event för KK Och Match!
Massa roligt på jobbet!

Och våren är äntligen här så man kan vara ute mer! God Söndag på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s