Underbara Sommar!

Som ni märkt har det varit lite sommarlov här på bloggen! Sommaren är ju inte slut än men sista helgen hemma i Värmland innan jag åker tillbaka till Oslo, och lite jobb till veckan! Jag har haft en underbar sommar med massa ledig tid då jag bara slappat och hängt med J&J ,kompisar och familj! Senaste veckan har jag varit nere i Skåne hos lilla syster i Malmö. Ystad, Falsterbo och Köpenhamn har också hunnits med, ska jag någon gång flytta tillbaka till Sverige så blir det ner till de trakterna! Här kommer lite semsterbilder!


Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s