Höstplaner..

Så roligt att ni är några stycken som efterlyst fler inlägg är på bloggen! jag ska erkänna att jag verkligen tagit sommarledigt härifrån! Men ska skärpa mig! Augusti är snart slut och känns som hösten väntar runt hörnet. Hösten känns lite som en nystart, mer än vad nyår gör tycker jag! Nya jobb och uppdrag, ny sesong, man börjar tillbringa mer tid inomhus vilket skapar nya drömmar om hur man vill förnya hemmet, nya tankar om hur man ska lägga upp motions vanor, med andra ord man kommer in i vardagsrutiner igen efter sommaren! Även om jag inte gillar rutiner, och med tanke på mitt jobb som är varierande från dag till dag så ska jag erkänn att det är lite skönt att komma in i lunken igen, nu är det slut med att pimpla rosè och drinkar hit och dit, och dags att komma in i matchen igen! Men med det sagt så är det ju såklart viktigt att ta med sig lite av sommaren i høstmörkret och inte helt glömma att man lever!

Så när jag tänker på hösten är några av sakerna jag håller på med att på planera,  några resor, sätta upp lite jobbmål och leta en ny soffa! I väntan på att hitta någon har jag beställt lite nya kuddfodral, filtar ,gardiner och blommkrukor för att pimpa vardagsrummet lite, bra knep för att förnya lite som inte kostar skjortan! Jag hittade massa fint på Ellos!!

Vad har ni för planer inför hösten?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s