Love Amy Schumer!

Åhh jag måste ge er ett boktips så här innan en hösthelg! Välj om ni väll läsa eller lyssna(jag är ju besatt av ljudböcker så BookBeat är min nya bästis!) är Amy Schumers bok, The Girl With The Lower Back Tatto! Jag älskar henne, men tyvärr missade jag henne när hon var här i Oslo! Det är så mycket i boken jag känner igen mig i, och som jag förstår precis hur hon menar och tänker, jag har små flinat och skrattat i många timmar när jag lyssnat på boken! Nu vet ni vad ni ska göra ihelgen! Själv är jag på väg till Värmland för en tjejhelg med mina gamml tudisar!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s