Me time..

Snart helg igen, denne vecka har jag verkligen bara såsat runt här hemma! Jag ska inte klaga för det är ju skönt att va lite extra ledig så här efter jul och in på det nya året. Men alltid när jag är ledig och bara slappar så får jag ångest för jag inte gör nått, känner nån igen sig? Jag älskar egentligen att bara ligga på soffan och kolla på nån serie eller film men känner mig så värdelös när jag gör det. Så som sagt denna vecka har jag mest gjort det känner mig lite illa till mods för jag vart ledig. Snart då drar det igång med massa jobb och då kommer jag att längta tillbaka till tiden med sovmorgon och liggläge i soffan så varför kan jag inte njuta av den nu!?

Saker jag borde passa på att göra nu när man är ledig är många, städa undan julen, har ni gjort det? Jag tycker ju det är så mysigt så har gran och ljusstakar och pynt kvar än, kanske det åker bort i helgen. Borde även ta och rensa ut garderober och förråd på kläder och skräp för att verkligen få en städad start på året, men istället då tar jag alltså långa sovmorgnar, ser på gamla svenska filmer, kollar all rea på nätet och har ångest för jag inte gör nått! Låter väll vettigt!?…Lät ju i faktiskt inte så dumt nu när jag läste det dock så nu ska jag försöka njuta!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s