Lördag!

Idag har jag och lillen vart ute på powerwalk runt hela Nordstrand typ, jag bestämde mig för att gå lite långre än jag brukar, och det blev det, trodde jag va ganska känd där uppi men tillslut fick googlemaps guida mig hem. Hemma blev det lite sit ups, måsta ladda för på tisdag ska jag på mitt första pass på Barrys! Har ni någon erfarenhet av det? Jag är i så dålig form så skäms lite med det ska bli skönt att komma igång, ska hålla er uppdaterade på hur det gick! Ikväll ska jag träffa Veronica innan hon åker tillbaka till NYC så det ska bli kul! Hanna och Henrik är också här på besök så övertyga om att de blir en bra kväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s