The Well

Gud i dag har det varit gråare än gråast här i Oslo. Dimmigt och kallt så inget höjdarväder med andra ord! Blir så avudsjuk på alla som befinner sig på varmarebreddgrader just nu! Man ser ju på insta va alla göttar sig i solen,dricker paraplydrinkar och plaskar i nån pool! Jag tror att till veckan får det bli ett besök till min nya favorit plats så här års i Oslo. Nämligen The Well. Här kan får man både värme,plaska i pool och en och annan drink! Jag och Nina var där strax för jul och de var sååå skönt, detta är nordens största spa och det såå fint. Det finns massa att göra även om man inte bokar en behandling. Skall sägas att man får ha baddräkt/badbyxor eller en sarong på sig men att många går utan och att vissa i bastuer och pooler är det inte lov att ha det på sig alls. Kanske ovant för vissa av oss nordbor men efter ett tag så tänker man inte på det och det är egentligen rätt skönt. Man kan lätt vara där en heldag, det finns både cafe och resturang och en lounge där man kan ta juice eller drink! 

(Bilder från The Wells hemsida)

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s