Garderob Detox!

Man lever inte alltid som man lär. Som stylist och personal shopper så pratar jag alltid om vad viktigt det är att ha ordning och reda med bra överblick i garderoben, så idag var jag ledig och kände att de va dags att ta tag i min egen. Jag rensar men jämna mellan rum men den fylls ju på ganska ofta,särskillt i reatiden som nu januari är. Idag rensade jag bort en svart sopsäck som går till klädbox, en stor klädpåse som mamma får se igenom och en heldel ting som jag ska testa sälja på Tise! Såå befriande! Har ni den appen förresten? Om inte ladda ner och in och fynda! Phu skönt nu är allt sorterat efter färg och plaggtyp..för ett tag iallafall!

Jag var så duktig att jag har steamat allt så det som hänger där inne är redo att att användas!

Fick sällskap av lillen som myste i röran!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s