Podcast Besatt!

Jag kan inte førstå folk som inte har fastnat för att lyssna på podcasts och ljud böcker! Jag är besatt och har hörlurar eller högtalaren på så mycket jag kan. Jag har i och för sig gjort det i några år nu men man hittar ju nya poddar hela tiden! Just nu är jag besatt av en som min syster tipsade om, Under Huden med Kakan Hermansson. Jag har snart lyssnat ikapp allt men har några kvar, som namnet avslöjar så handlar detta om huden! Nått som jag alltid varit intresserd av något som jag lägger pengar och tid på,nått som är en daglig rutin. Men nu när jag lyssnat på denna podd fattar man va mycket mer man behöver lära sig och vad mycket spännade produkter det finns som jag måste testa!! Är ni bra att på at ta hand om er hud, om ni är vad är er favorit produkt?

Podden är producerad av svenska ELLE i sammarbeta av Acast, lyssna och njut och lär dig! Här är några av mina favorit avsnitt av de jag hunnit lyssna på!

  • Avsnitt 24& 25 där Kakan och Emma Unckel går igenom allt du behöver veta om hudvård från A till Ö.
  • Avsnitt 18 med hudteraputen Therese Andreasson.
  • Avsnitt 16 med hårstylisten Joanna Rask, massa bra råd för håret!
  • Avsnitt 28 med modellen Frida Gustavsson.
  • Avsnitt 5 med Emma Wiklund bakom märket Emma S.


Här är några av mina favoriter just nu som jag använder!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s