Sängdags tankar..

Blev sååå glad nu när jag fick tag i en laddare til min mac, jag visste inte om de va laddaren de va fel på eller själva datorn! Phu skönt att slippa köpa ny sån nu så här i januari, året segaste og fattigaste månad. Helgen har som vanligt gått fort jag har jobbat och slappat. Ibland får jag ångest över att jag tycker det är så skönt att slappa, bara vara själv,se på tv, surfa, tänka och göra absolut ingenting. Jag är bra på det också kan jag lova! 

Imorgon är det dags för KK/Bli ny och sen hoppas jag det finns plats på Barrys Bootcamp! Jag har blivit helt fast och faktiskt hittat en typ av träning jag gillar och fått in rutin på det! Nån av er som testat? Än så länge finns inte Barrys i Sverige vad jag vet utan bara i USA, England och några ställen i Norge.


När man äntligen fått igång träningen så är det ju också lite lättare att hålla sig borta från skräpmat och godis. Man blir inte lika sugen på att slänga i sig massa skit! Men när man dricker alkohol, för det händer ju 🙂 så lite känns det lite bättre om man tränat iallafall… Så bara hoppas de håller sig!

Morgondagensfrulle, Chiapuddig med bär! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s