Sömntuta!


Idag blev det en ofrivillig men skön sovmorgon. Jag ska ha hemmakontor och skriva färdigt några Bli Ny saker till KK, hade ställt klockan på halv nio och gick upp och lagade kaffe, tänkte ta kaffe i sängen men sommnade om till halv tolv och kallt och avslaget kaffe! Så ska starta dagen nu med en tur med lillen, ska testa sminka mig med nytt smink idag, ni vet ju redan att jag är bestatt av alla krämer och luktprylar från Rituals! Allt luktar ju underbart! Jag hade en adventskalender från dem och i den fick jag testa deras mascara, så bra måste köpa ny asap! Allafall nu kommer de med detta fina sminkkit, finns i fyra olika stilar, jag är Serene. Snart släpper de även kläder. Det kommer sköna plagg i lite sån yogastil så värkar som det är fler än jag som gillar Rituals! 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s