So last week..

Kan skryta med att jag tagit årets första dopp i Oslo Fjorden förra söndagen! Hade en underbar dag med Casall och The Thief Spa! Först tränade vi på The Room, testade på en typ av Pilates med stutsmatta, väldigt kul så ska se om jag har råd att boka in några sånna pass nu när jag kommit igång men träningen, är ju inte gratis precis men det får det vara värt..

Efter träning knallade vi ner till Tjuvholmen och njöt av en basturitual som bla innehöll ett dopp i fjorden! Så skönt, kallt men skönt! Kanske man ska börja vinterbada? Bor ju vid vattnet men har tyvärr ingen bastu att värma mig i efteråt..

Att gå på spa är ju balsam för själen dessa kalla och mörka vintermånader!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s