Lindex Better Denim!

Februari har varit en ganska så lungt med jobb för min del, både på gott och ont men så är livet att jobba freelands! Då får man passa på att gå på lite pressvisningar och få med sig lite nyheter innom mode och skönthet, i vanliga fall brukar de knappt hinnas med! Igår var jag på frukost med Lindex på ett jättemysigt ställe här i Oslo som låg vid Vika Terassen som heter Ett Bord. Ekologist och kortresta matvaror i ett kul koncept där det bara finns ett stort långbord där alla sitter och äter tillsammans! Frukosten hölls i samband med Lindex Better Denim now and forever kollektion där det är fokus på miljöhållbart mode. Nått som är viktigare än någonsin med tanke på hur världen ser ut!

Foto: Kristoffer Myhre

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s