Yesterday was fun…!

Så igår var kul, och ännu skönare är det idag när man vaknar upp i tid, pigg och fräsch fast man varit ute igår kväll! Åldern säger ju sitt och man är oftast inte lika pigg dagen efter några drinkar nu efter en utekväll som man var förr i tiden! Nån som känner igen sig? Igår var jag alltså ute och firade Caroline som fyllde år, vi var på Teatro, älskar det stället, inredningen, maten och cocktailbaren, allt är så fin där! Sen blev det lite drinkar på F6 och sen va jag duktig och gick hem i tid, som känns så skönt idag! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s