Golden Hour i dubbel mening!

I motsats till idag så fick jag massa gjort här om dagen! Var på Barrys redan kl07.15! Ja ni lästa rätt, för mig är det extremt tidigt och var ju tvungen att gå upp vid 06.00 för att ta mig dit, som jag sagt förr är jag ju verkligen ingen morgonmäniska,men önskar jag va och ska öva på att gå upp tidigare även om jag inte måste upp, blir inte lätt eftersom jag älskar va vaken länge på kvällen. Iallfall efter träning var jag inbjuden på pressfrukost på Kolonialen. Väl värt ett besök om ni är i Oslo! Ett märke som alltid legat mig varmt om hjärtat hade parfumlandsering, L’Occitane. Efter det blev det jobb och möte ang Nina Jarebrinks lookbook som vi ska plåta nu i slutet på mars! Cant Wait!Doften heter Terre de Lumiere och kommer i butikerna 4/5! Doftar underbart och den kommer även i showergel, bodylotion och tvål!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s