In my head..

Ja har så många inlägg i huvudet som jag tänker på att jag måst få till att lägga upp här men som det aldrig blir nått av! Så många ider och tankar som liksom fastnar där uppe. Har även massa olika prosjekt som jag inte heller får tummen ur att ta tag i, när man vaknar om morgonen så känner man sig som härren på täppan och tänker att allt är möjligt, men sen helt plötsligt har man nån liten djävul på axeln som bara ser till att ting inte blir gjort! Räknar med att det är någon som känner igen sig? Vad brukar ni göra när det händer? 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s