Kan det bli bar asfalt snart?

Håller på att jobba lite med styling jag lånat hem inför en plåtning nästa vecka, och har blivit kär i dessa fina loafers från Bally!! Hur fina?! Passar ju både till jeans, kostym/dressbyxa eller en klänning. Och stylar man men klassiska plagg så blir det inte så crazy med metalliska skor, jeans, en vit skjorta och dessa pjuks är ett säkert kort! Snyggt och bekvämt, trenden med loafers håller ju i sig även denna sesong så kanske blir dessa en investering! Så ja nu kan bara snöslasket försvinna..

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s