Röhnisch Runners Delight!

Snön har äntligen börjat smälta i Oslo och som den träningsmänniskan jag blivit (skumt jag vet) så blir man glad åt att man kan ta sig ut och springa på torr och grusfri asfalt. Jag har en förmåga att alltid halka och slå mig när det är halt ute. Allafall här om veckan testade jag ut svenska Röhnisch Runners Delight Limeted Edition kollektionen, löparkläder och träningsplagg i frächa färger med annorlunda mönster, inspirerat av krussiduller och blommer som man vanligtvis ser på porslin, kul! Superfin kollektion som var jätteskön att träna i! 


Foto//Kristian Dale

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s