Raw Lunch!


Lagade just en supergod sallad till lunch som jag måste visa och dela ingredienser på! Så många som frågar mig vad man äter när man bara äter veganskt! Så här är ett tips, gör en stor batch så du om du vill ha det som tillbehör till nån annnan rätt, när jag lagar mat lagar jag alltid mycket så man har! Denna la jag i tortillabröd och blev perfekt til lunch!

  • Ca 1/2 vitkålshuvud ,riv på rivjärn.
  • Ca 2 stor morötter, riv på rivjärn.
  • 1/2 röd chili, hackas.
  • Ca 4 stora picklade röda paprikor, hackas.
  • Ca 2 nävar färsk spenat.
  • Ca 3 msk chiafrön.
  • Ca 2 dl nötter, jag hade valnöt,hasselnöt och mandel, hackas.
  • Ca 3 msk kapris.
  • 1 pkt kidneybönor
  • Ca 3 msk Ajvar relish som jag rörde i.

Smaka av med olivolja, äppelcidervinäger, salt och peppar!

Jag hade guacemole i wrapen! Yummie!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s