Sköna Maj!

I morse vaknade jag upp till sol och fågelkvitter! Med Maj kom våren och det känns underbart! Har enormt sug efter sol och värme, vintern har varit alltför lång. Nu tar jag årets första ute frukost för jag är ledig i dag med, riktigt stektigt och varmt ute i solen. Fint sätt att starta dagen på, tror jag ska gå igång och rensa förrådet nu när jag är ledig, är ju det bästa som finns att få slänga gammal skit, av nån anledning sammlar vi på oss alltför mycket som man inte behöver, känner ni igen er? Blir nog en lång runda med Jocke innan jag begraver mig där inne, kanske blir det en joggingrunda, igår tog jag årets första ute runda, har ju löpt inne på Barrys i några månader men alltså inte ute, men det gick förvånandsvärt lätt och är ju världens bästa känsla när man är hemma igen. Nu ska jag försöka springa minst tre gånger i veckan här hemma! Motion ju även bästa medicen mot lite hjärnspöken för mig som jag haft på sistone, vet inte helt var de kommer ifrån men vet det känns bättre med en powerwalk eller löprunda..

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s