Edition!


Alltid kul när nya butiker poppar upp, idag var jag uppe på Majorstuen och knallade Bogstaveien ner och kollade in nya butiken Edition. Är du i Oslo och sugen på att shoppa skor, väskor, solbriller eller andra tillbehör är detta butiken du ska besöka! Såå mycket fint med märken som Alexander Wang, JW Anderson, Mulberry, Proenza, Celine mm! Här kostar det såklart lite men även kul att bara spana in och känna på drömväskan och drömma sig bort som jag gjorde idag på sandalerna ovan..

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s