Sovmorgon..

Idag blev det en riktigt långlördagsmorgon! Var så skönt att sova ut länge och käka frukost länge och inte behöva stressa. Har varit mycket de senaste dagarna nu med både 17:e Maj, jobb Stockholms tur och andra middagar så detta var man värd! 


Vi startade dagen hemma hos Hanna och Henrik , så kul för var Hannas först 17:e maj firade, sen blev det lite barbesök och bubblor ute på lökka, inte topp väder men inget reng iallafall, plus i kanten för att atr Jonte här på besök! Hoppas ni alla hade en fin firning!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s