Hej då Sockertopp

Från och med imorgon måndag måste jag verkligen ta tag i mina matvanor igen. Sista tiden har det blivit alltför mycket slarv, massa socker,bröd och alkohol. Även fast man bara käkar veganskt betyder ju inte det att allt är nyttigt! Jag känner både i kroppen och mitt humör att jag slarvat, inte för att jag följer nån diet eller så men vissa livsmedel känner man när man käkat för mycket av, socker och alkohol mår ju ingen bra av(förutom i stunden)!Ska logga in på Kolonial nu och beställa hem nyttigheter så jag kan starta med smoothie bowls imorgonbitti igen, förr lagade jag det varje morgon men det var längesedan nu, jag ska lägga upp recept på vad jag lagar här så får ni se om det är nån ni har lust att prova!

img_5142

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s