Väntar på sol

Herregud dagarna och veckorna går så fort, redan fredag! Snart midsommar också men vart är sommaren? Några få solglimtar här i Oslo men inget att skryta med! Har ni sol där ni bor? Jag har ju hoppas på att njuta semster här i Oslo och Sverige men fortsätter det så här så vet det tusan om man pallar va kvar här? Som sagt veckorna rullar på snabbt som attan, i tidigare i veckan var mamma här på besök, vi myste och var på mitt älsklings ställe, The Well, perfekt med en heldag där i regnvädret! Så skönt för kropp och själ att slappa där, tyvärr inga bilder därifrån då det er en mobilfrizone för maximal mindfulness!
Har även jobbat massa, prickade in en solig och varm dag på Huk när jag stylade en reklamkampanj tidigare i veckan!

img_5999

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s