Solglimt!

img_6142
Fick en liten solglimt igår med Hanna innan regnet kom! Idag är det sol men blåser storm! Gud känns som det enda man pratar om är vädret just nu! Till helgen är det midsommar, St Hans här i Norge och PiP Festival i Oslo! Nina och jag har som tradtion att gå på den, är en liten och mysig stadsfestival i Frognerparken som brukar vara jättebra! Men även där spelar vädret in, brukar alltid regna och vara kallt så just nu kollar jag YR hela tiden och håller tummarna för sol! Är ju så mycket härligare att vara på festival i sol, och lättare med kläder!Ska någon av er på festivalen?

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s