Shopping @ Storo Storsenter

img_6200
Så här pigg var jag i förmiddags, lite tröttare när jag nu just klivit på bussen hem. Har haft en jätterolig dag på Storo Storsenter där jag jobbar som personal shopper! Idag har jag varit runt i butikerna på centret och hjält kunder men styling och inspiration! Och passade ju perfekt idag när de startatde me massa rea! Jag gjorde några fynd där förra veckan så höll lite i plånboken idag, bla skjortan jag har på mig på bilden, älskar den min nya favorit, från Weekend/Max Mara och jag hade sneglat på den förut men tyckte den var för dyr men nu på superrea slog jag såklart till blev, det blev en top till från samma märke och en superfint shortsdress från Hale Bob! Älskar att reafynda!

img_6215

img_6191

img_6210

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s