Lata Dagar!


 Lata dagar i Sverige på julisemestern, så skönt att bara slappa,bada, lyssna på ljudböcker och gosa med hundarna! Jockes nya favorit hobby är att stå på vindsurfingbrädan och bli runt paddlad. I eftermiddags kom regnet så då åkte jag in till Birsta City och reashoppade lite, bla en outfit till bröllopet vi ska på till helgen, har ävent köpt en superbra maskin som gör bla zuccinipasta, ska lägga upp lite smarriga recept som jag testade igår, ikväll blir det svenskpizza, rose och gammla dvd:er här i stugan! Ha en skön söndagkväll!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s