Österlen!

Så glad att jag hann med några dagar nere i Skåne hos lillasyster. Jag älskar Skåne, älskar Malmö, känns så mycket mer europeiskt än andra svenska städer, inte så konstigt kanske med tanke på vart det ligger. Igår hade vi en mysig dag på Österlen, vi var i Simrishamn, Ystad, Kiviks musteri och Mandelmanns gård. Underbara ställen allihop och min nya dröm är en liten stuga på Österlen! 

Av en slump åke vi förbi Mandelmanns gård, så himmla fint! Här kan man gå in och kolla på alla odlingar och plantor osv, men var fullt för eftermiddagen så vi knallade runt utanför och besökte bara butiken, där kunde man köpa gårdsodlade grönsaker och andra närproducerade varor.Asså dessa tomater!! Köpte med som snacks till bilturen och de tog slut på nolltid!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s