Att komma igång..

På tal om rutiner och komma igång, jag är ju alltid ute på långapromenader och powerwalks eftersom vi har hund. Det har däremot varit lungt med annan träning sedan början på sommaren. Jag har skaffat nytt träningskort på Sats/Elixia nu men inte varit där än, kanske får tid i veckan. Blev extra sugen på att komma igång att träna när jag förra veckan var på pressfrukost för Röhnisch nya kollektion, Performance Yoga. Ska erkänna att jag tycker de är lättare att träna med fina träningkläder, om jag ska ut på tur med hunden och byter om till träningskkläder så känns de som jag går fortare och det blir ofta längre, ett bra sätt att lura mig själv lite för att få träningen gjord..
Foto//Kristian Dale

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s