Välkommen Höst!

Jag tycker hösten känns mer som en nystart än nyttår. Jag älskar hösten, luften är skön, fina färger ute, man kommer igång efter sommaren med sina rutiner, man får krypa ihop i soffan, tända ljus byta ut rosevin med rödvin och massa annat. Dessutom är hösten utan tvekan min favorit sesong när de kommer till kläder, så mycket roligare att köpa sköna tjocka höstplagg än sommarplagg. Denna höst kommer det så mycket fint i butikerna, och inte minst massa färger, kan erkänna att jag också går i fällan att klä mig i mycket mörka färger nu om hösten, men ska försöka att få in mer färg denna höst! Förra veckan filmade jag lite höst trender med Storo Storsenter så vill ni ha lite tips på sköna plagg i höst är det bara att kolla in deras hemsida!

Denna röda från Hallhuber är så fin, jag har skaffat mig en röd från Kappahl som ni snart ska få se också..
Denna fakeskinnjacka lyser också upp!

Ett av mina favoritplagg är blazern, passar till allt, denna rutiga fyndade jag förra hösten tror jag de var på HM, men kommer bo i den denna sesong också, så är de ju med klassiskaplagg att man aldrig tröttnar!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s