Day Off!

Gud vad jag älskar hösten, och att jag har möjligheten att jobba som jag gör så man får möjlighet att njuta lite de dagar som bjuder på sol! Idag är jag ledig så har tagit sovmorgon, långfrukost och lång promenad med Jocke, fått lite update av en kompis som varit i Paris- åh älskade Paris! Måste försöka åka dit innom kort, blir så avis när man ser alla storys från fashionweek och man blir påminnd om allt det fina och härliga där! Som det ser ut nu blir det snart en annan resa dock…håller tummarna!

Nu blir det kaffe och ännu mer ljudbok, gillar du ljudböcker? Jag har blivt frälst av Storytel! Sträck lyssnar just nu på böckerna av Buthler & Öhrlund som skriver om en seriemördare, lite Dexter feeling men ändå inte, jag är på bok nr fem nu och kan inte sluta lyssna!

Annons

2 reaktioner till “Day Off!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s