Zo Skin Health

Sedan i början på detta år har jag försökt fått ordning och börja ta hand mer om min hud,som alltid har man ju några små finnar fram och tillbaka, kanske lite nya pigmenteringar efter sommaren, några nya livstecken i pannan osv. Såklart är det fint med lite skrattrynkor som visar att man levt ett roligt liv, men jag vill ändå börja förebygga lite..

Såklart hänger inte allt på villka krämer man använder utan jag tror också att villken livsstil man har sätter sina spår, sedan jag snart i två år har ätit endast plantbaserad/vegan kost märker jag mer lyster i huden, mindre finnar om jag äter mindre socker osv, så som sagt tror inte allt gänger på krämerna. Men mot åldrade kan de ju vara värt att smörja huden med lite extra power, som jag gjort nu. Har ni testat någon av ZO Skin Health? 

Efter snart 6 månaders andvänding tycker jag att huden ser piggare ut och en mer jämn hudton. Serien som jag andvänder är ett anti aginprogram. Min favorit är nog deras Offects Exfoliating Polish som er en scrub som exfolierar bort talg och döda hudceller så huden får en jämare yta, älskar den! Här scrubas de flera ggr i veckan! Efter scruben smörjer jag med Daily Defense som innehåller enzymer som ska förbättra hudens förmåga att reparera sig själv mot skador så som föroreningar och uv-strålar. Primern är också en hit då den innehåldee SPF 30!

Produkterna är dryga så dessa håller länge!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s