Sköna Söndag!


Denna helg har Oslo visat sig från sin bästa sida! Jag har bara tagit det lungt, njutit solen myst med de här hemma och idag var jag och Maria på lång tur som startade på Frogner och ner runt Bygdø som fortsatte mot Aker Brygge och som belønades med øl och mat på Vippa. Så himmla mycket god mat där, svårt att välja så blev lite av varje. Det känndes nästan som sommar när man satt där ute med en öl i solen! Gäller att fånga de fina höstdagarna..Nästan som en fin sommarkväll!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s