First Snow!

Wihoo i dag kom den fösta snön i Oslo! Så mysigt och det kliar i fingrarna för att få börja julpynta! Nån som känner detsamma? Blev minst sagt överaskad imorse när jag klev upp ur sängen och såg att de var helt vitt ute! Har inte hunnit plocka fram alla vinterkläder än, måste få fram det imorgon, fick syn på dessa i dag inne på Mango när jag var inne och jobbade, fake fur är ju en stor trend denna sesong så vill ni hålla er varma och snygga spana in dessa!

En annan trendjacka som fyller butikerna är ju dunjackan! Alla färger och former, jag har införskaffat en i svart lack från Monki, jag vill inte använda äkta dun så den jag har är en billig modell i polyester och bomullsblanding-älskar den! Denna mönstrade från H&M står också högt på önskelistan just nu..det gäller ju att sticka ut i vintermörkret!


Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s