Snart Advent!

Första december snart och längtar så till jul! Har redan börjat pynta lite smått hemma, känns egentligen som många är peppade på jul i år!? Många har redan börjat pynta, dricka glögg och käka de obligatoriska skumtomtarna! Det har varit fullt kör med jobb de senaste veckorna og full fart framöver mot Lucia så hänger lite efter med pyntet men ska ta tag i det till helgen tänker jag..kalendrarna är allafall på plats! Jocke har också en som jag ska fylla med hundgodis mendas mina är fyllda med läckerheter för ansikte,kropp och själ!


Den från Babor är en 24 dagars kur med deras berömda ampuller för anisktet, olika varje dag så jag kommer stråla i kapp med ljusen på julafton. Den från Rituals hade jag i fjol också och där var det massa godsaker för kroppen och smink, love Rituals!! Så blir fina dagar fram till jul..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s