Oslo Runway//BTS By Timo!

Även i denna sesong jobbade jag under Oslo Runway med märket By Timo! Så roligt att jobba med modevisningar, man får lite stress och adrenalinkick, roligt innan och under men lite som med ett träningspass, skönt när man är färdig!

Innan showen på Teatercafen här i Oslo!

Fina Eline Lykke öppnade visningen, tidigare har hon gått för Alexander McQueen! Så roligt att även få jobba med sina vänner, Tomas var make up ansvaring för Oslo Runway, och med i teamet var bla Linda som jag jobbat massa med förr. Bra start jobbmässigt på 2018 med andra ord!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s