SportySpice!

Så skönt att man kommit igång med träningen igen! Sen någon månad tillbaka tränar jag på Sats/Elixa, funkar helt ok för mig! Mest av allt gillar jag nog all variation på passen, och alla olika ställen man kan träna på! Och sist men inte minst, spa avdelingen som finns efter träningen, bla på Barcode! För några veckor sedan var jag på event med Casall på Core Balance gym här i Oslo. Så roligt men den där megaformern tog knäcken på mig…måste nog dit igen och testa..

Igår var jag på Pilates, känns lagomt i kroppen idag, jag blev typ rädd igår när man inser vad stel jag är! Mer pilates och megaformer framöver!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s