Weekend!

Åhh snart slut på helgen! Har haft en lugn och skön helg här hemma på ön. I fredags fick vi ett ryck här hemma och började rensa ut garderober och förråd-sååå skönt! Jag älskar att slänga/skänka bort gammla saker, men denne gång gick inte allt som planlagt, hela övervåningen är nu fullsmockad med prylar, det blev lite strul med Nabobilappen igår, vi hade hyrt en varubil för att åka och slänga allt på tippen. Det blev nått vajsing så han vi skulle hyra av dök inte upp så nu får vi ta det till veckan istället. Så då åkte jag och år lunch med Hanna istället, villket i och för sig var roligare än att slänga grejjer på tippen. Idag var jag och Maria och tränade, det bästa är ju att man får basta efteråt! Särkillt kalla och snöiga dar som dessa, blir vi aldrig kvitt denna snö? Har även bokat hotell till en jobbresa till Bergen om en vecka och sen till en kommande tjejhelg i Stockholm längre fram ivår-längtar sååå!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s