Är våren här?

Ibland prickar man ju vekligen in rätt dagar att ha ledigt på eller allafall mindre att göra! Jag och lillen har gått en riktig långis i solen i dag, först blev den en skogstur på Ekeberg men vädret var ju så skönt så fortsatte ner mot stan och det blev ett besök hos Hanna på jobbet, sen passade jag på att hämta ut mina nya glajjor(ska visa sen) sen en kaffe på Salt! Älskar det stället, det ligger perfekt nere vid vattnet och mitt i byn så där kommer det blir mycket häng soliga dagar framöver, hoppas ni också får njuta lite vårväder idag!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s