Hej Dagboken!

De senaste veckorna har gått i ett! Herregud va fort tiden går när man har massa att göra! Massa roliga jobb både i Oslo och lite utanför, igår var jag på Norefjell o blev så sugen på att åka mer bräda, det blir det nog tyvärr inget mer av denna sesong, och de va ganska skönt när jag kom till Oslo igen och blev påmind om våren! Blev väldigt blöt och kall efter heldag och kväll där uppe och ute så känner i halsen idag, får inte bli sjuk! Här är lite pics från dagarna som gått.

Tomas hade event med Guerlain och deras fina läppstift og etui!

Nikita har öppnat en ny stor och fin salong vid Majorstuekrysset,det firades!

Hade några jobb på Storo Storsenter med personalshopping kunder!

Jag och Silje hade ett event på Jessheim Storsenter med Vårtrend föredrag, minimakovers med hjälp från Lakkbar, The Body Shop och Hairport som stylade alla som hade lust på en liten vårfix! Tack alla som kom!

Hur fina var inte dessa solglajjor! Vill ha, vill även ha den babyblå blazern som jag lånat från Fröken Pedersen på Jessheim, den kommer från Part Two!

Blev även sugen på denne väska! Perfekt till jobb nu i vår och sen till stranden i sommar! Från Becksöndergaard!

Mmm aw på lördagen med Fia och Hans favoritstället, Alex Sushi! Belv dock en tidig kväll för jag va typ död efter veckan!

Gäller att va ute i tid, igår var det jul på shooten jag jobbade på i Norefjell! Idag har jag varit på shoot i Moss för Eurosko, der va lite från mitt liv, over and out!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s