1:a Maj!

Söndag mitt i veckan! Det känns extra här i Norge eftersom Allt är stängt så det blir lite hemmajobb, vi har haft en riktigt vårrensing som vi ska köra till tippen imorgon, skal blir underbart att få bort massa gammal skit! Ska även hämta ett bord jag köpt på Finn. Det är ju nått med våren att jag alltid vill göra om, rensa och skaffa nytt här hemma. Gör ni desamma? Men idag alltså då på den röda dagen är det dåligt väder ute så vi slappar inne i eftermiddag, Henke och Ebba är här, Henke ska iväg vidare på jobb medans Ebba ska va hos oss i några veckor så blir mycket hundmys framöver..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s