Ny hårrutin! System Professional!

I ca en månad jag testat denna nya hårserie från System Professional. Har aldrig varit mer nöjd med mitt hår eller fått mer komplimanger än nu! Denna serie ska återskapa hårets naturliga lipidbalans och skydda keratinen så att håret håller sig sunt och naturligt. I denna serie så skräddarsys produkterna efter ditt hår och din hårvanor så man får det som passar en själv bäst! Den finns några droppar som man ska ha i hårbotten som ska göra håret fylligare och minska att man tappar så mycket när man borstar, den har blivit min nya dagliga rutin efter tandborstningen, lika så Alpha Energy som ska ge nytt liv till hårbotten! So Happy!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s