PinkLady!

Här om dagen hade jag en kund på Storo som var på jakt efter klänning som hon kunde använda på några bröllop i sommar, det finns så mycket fint ute i butikerna nu och det passar ju fint med tanke på den fest sesong vi går tillmötes! Jag har valt ut några favoriter som ni kan gå in och spana in på Storo Storsenter! De jag har på bildena ovan kommer från 2nd Day, Gina Tricot och By Malina, hur fina är dom inte? Och inte minst men typ viktigast- de är såå sköna att ha på sig!

Foto//Cecilie Tveten

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s