Drömfötter!

Go måndag! Hoppas ni haft en lika skön helg som jag, hos oss har vi bara slappat i solen och ätit glass,(hur god är inte den veganska Ben & Jerrys Penaut Butter Cookie!!??) gosat och gått långisar med vovvarna, lyssnat på ljudböcker och kollat hockey-vm! Så väldigt utvilad denna måndag, skönt! Är ute och plockar styling till morgondagens jobb för VG, och har prescis hittat de perfekta sommar sandalerna! Hur fina är inte dessa från Marc Jacobs!! Jag måste nog överväga ett köp på de översta…De passar ju til typ allt! Nu måste jag springa vidare, ha en fin måndag i solen!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s