Rudolph SunCare!

Det gäller ju bara att njuta nu när vi har sommarvärme i Maj! Känns som det vart varmare och soligare de senaste veckorna än vad de var på hela förra sommaren! Ni kommer väll ihåg solskydd, solen är ju det som åldrar huden mest, jag har fått en ny favortit från danska Rudolph, ett bärkraftigt hudvårdsmerke där produkterna blir gjorda i Danmark, närproducerat, de känns lyxiga och bra att man inte behöver välja på lyx eller något som är naturmedvet, här får man två i ett!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s